Ránctalanítás műtét nélkül

25 éves kor alatt a legtöbben még nem foglalkoznak az öregedés jeleivel, de a harminc közelébe érve egyre gyakrabban tűnnek szembe azok az apró ráncocskák és szarkalábak, amelyek bizony sok gondot képesek okozni. A makulátlan bőr mindenki álmai közé tartozik, de tény, hogy az idő nem kegyelmez senkinek. Van azonban lehetőség arra, hogy a ráncoktól megszabaduljon, a petyhüdt, lógó szemhéjak, valamint a toka is végleg a múlté legyenek. Erre különböző módszerek léteznek, többek között a ránctalanítás műtét nélkül.

Hogyan tűnhet fiatalabbnak a bőr?

Az orvostudomány kitűnő eredményeket ért el a területen, és a ráncfelvarrás ma már gyakorlatilagRánctalanítás műtét nélkül rutin beavatkozásnak minősül. Ha arcfiatalításról van szó, akkor mindig komplex beavatkozásokkal kell számolni, és az egyéni igények, valamint az arcbőr állapota határozzák meg, hogy milyen eljárások szükségesek a fiatalos külső megvalósításához. Mivel eltérő adottságokkal rendelkezünk, és életmódunk, genetikánk alapvetően határozza meg, hogy milyen állapotban van az arcbőr, így míg egyeseknél elegendő a hyaluronsavas ráncfeltöltés, addig másoknál a szemhéjplasztika is szükségessé válhat.

Ránctalanítás műtét nélkül – Lehetőségek a plasztikai sebészeten kívül

A hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett a botox injekcióval történő kezelés is nagy népszerűségnek örvend, hiszen segítségével látványos eredmények érhetőek el, egy egyszerű beavatkozás keretein belül. A botoxkezelés árak az elérhető kategóriában vannak, s bár megismétlésre szorulnak néhány hónapon belül, de a szemek körüli ráncok eltüntetése így is megoldható 40 ezer forintért. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum nagy hangsúlyt fektet azokra a kedves vendégekre, akik külföldről érkeznek hozzánk. Számukra egy olyan komplex csomagot találtak ki, ami tartalmazza az utazást, a szállást és a regenerálódás nyugodtságát. Amennyiben nagyobb terület érintett, például a teljes homlok és a már említett szarkalábak, akkor együttesen kedvezőbb áron vehető igénybe a szolgáltatás, és általában már 100 ezer forint körüli összegért is elérhető a beavatkozás. Természetesen klinikától függően változnak az árak, és néhány helyen az előzetes konzultációnak is díja van.

Az arcplasztika lehetőségei

A fiatalodás egyik módszere a botoxkezelés, mely során a befecskendezett toxin a mimikai izmokbotoxkezelés magánklinikán mozgását gátolják, ezáltal elérve a ránctalanító hatást. Felhasználható a szemöldökök közé, a homlokráncok, a szarkalábak ellen, de az úgynevezett dohányzóráncok esetében is szép eredmények érhetőek el segítségével. Érdekes információ lehet, hogy botox injekciót nem csak az arc fiatalítására szokták felhasználni, hanem akár a verejtékezés megszüntetésére is, mégpedig a hónalj, illetve a talp területére történő befecskendezéssel.

Mennyi ideig hatásos a botoxkezelés?

Az arcon végzett kezelések esetében a ránctalanító hatás körülbelül 3-6 hónapon keresztül tart, ezt követően újabb injekciókra van szükség a fiatalos állapot fenntartásához. Érdekli a legújabb és leginnovatívabb bőrfiatalító módszer is? Hallott már a Drakula terápia nevű kezelésről? Ez is egy bőrfiatalító módszer, ránctalanítás műtét nélkül.

Tetoválás eltávolítása természetes úton

Szeretne megszabadulni egykoron kedvencnek számító tetoválásától? A test ilyen díszítése már régóta jelen van a kultúrákban, ám számos tényező vezethet oda, hogy ami régen még elnyerte tetszésünket, az mára idejétmúlttá, aktualitását vesztetté válik. Egy szerelmi csalódás, az ízlés megváltozása, a testalkat, a súly alakulása, és a már cseppet sem tetszetősnek bizonyuló ábrák, minták azonban eltávolíthatóak, bár kétségtelen, hogy ehhez több kezelésre lesz szükség. A heg nélküli tetoválás eltávolítás az úgynevezett Q-kapcsolt lézer segítségével történik, mely gyors pulzálásának köszönhetően csak a kezelt, tetovált bőrfelületet érinti, a környező szöveteket pedig érintetlenül hagyja.tetoválás eltávolítás előtte utána

Hány tetováláseltávolító-beavatkozás szükséges?

Attól függően, hogy milyen színű tintával készült a tetoválás, valamint milyen mélyen van az a bőrben, akár 5-10 kezelésre is szükség lehet, az árak tehát ennek megfelelően alakulnak. A tapasztalatok eltérőek arról, hogy mennyire fájdalmas egy ilyen beavatkozás, és miként a tetoválás készíttetésének folyamata, úgy az eltávolítás is némi kellemetlenséggel járhat, ám lehetőség van az érzéstelenítésre is. Fontos tudnia, hogy a kezelések után közvetlenül kerülnie kell majd a sportolást, a szaunázást, szoláriumozást, és napra sem ajánlott mennie. Mivel a kezelt terület hólyagosodni fog, így ügyelnie kell arra, hogy ne tépkedje le azokat, ugyanis ezzel fertőzésnek teheti ki saját magát.