Mellnagyobbítás saját zsírral vagy implantátummal?

Azok a hölgyek, akik plasztikai sebészhez fordulnak, döntő többsége nagyobb mellek miatt keresi fel a kiválasztott orvost. Ezt a fajta orvosi beavatkozást manapság már rutinszerű eljárásként említik és a hölgyek körében virágkorát éli.

Általában az ilyen beavatkozások nagy része, kimondottan mellméret korrekcióra szakosodott magánklinikákban történik. Itt a műtét utáni felépülési időt, megfelelő kezekben és luxus környezetben tudjuk eltölteni szinte korlátlan, baráti, családi látogatási lehetőséggel.

De hogyan is kezdjünk hozzá a számunkra megfelelő klinika kereséséhez és mi alapján hozzuk meg végső döntésinket.

mellnagyobbítás zsírfeltöltéssel

Mellnagyobbító műtét

Természetesen nagyon fontos minden embernek, kihez megy első konzultációra, mert az esetek többségében, ilyenkor kerül megbeszélésre, hogy mekkora és milyen típusú implantátum az ideális számunkra és miért?

Ezek tudatában, mielőtt elkezdjük a mell plasztikai procedúrát, gondoljuk át pár alapvető dolgot, mint például: milyen elképzelésünk van az implantátum méretével, alakjával és összetételével kapcsolatosan. Felkészülve, de a szakember javaslataira nyitottan kérjünk időpontot. Mindenkit kérünk, hogy minden esetben halhassa meg a választott szakember véleményét, hiszen mindkét fél érdeke az elégedetten boldog új kebleket viselő páciens. Nagyra értékelünk azokat a klienseket, akik már előre megtervezett elképzelésekkel keresik fel a plasztikai sebeszeket, de olyan eset is előfordul, csak egyszerűen nagyobb melleket szeretne valaki bármi áron is, és nem gondolnak bele abba, hogy ezzel akár veszélyeztethetik későbbi egészségünket.

Az implantátum beültetése egy komoly műtettel járó folyamat, melyhez szükség van alapvető vizsgálatokra, tehát óriási szerepet játszik a műtét sikerében a kifogástalan szakértelemmel és referenciákkal rendelkező plasztikai sebész kiválasztása.

mellnagyobbítás saját zsírral vélemények

A laboreredmények kiértékelése után a kezelőorvos jóváhagyásával lehetünk biztosak abban, hogy minden feltételnek megfelelünk, tehát készen állunk a beavatkozásra és biztosan elkerüljük a későbbi, lehetséges komplikációkat, valamint védjük egészségünket.

A szakmai hozzáértésen felül beavatkozást végző orvosnak meg kell tudnia teremteni a megfelelő nyugodt környezetet és felépíteni egy bizalmi köteléket a későbbi pácienseivel. A mellműtét során nemcsak a fizikai kondíció és alkalmasság feltérképezése történik, de a szellemi felkészülés is. Minden praktizáló plasztikai sebész kötelessége megfelelően tájékoztatni a nagyobb mellekre vágyó személyeket, a beavatkozás előnyeiről és árnyoldalairól is. Ezzel támogatva a megfelelő döntés meghozatalát.

Mellnagyobbítás tapasztalatok

Mielőtt azonban felkeresnénk a szakembert, merjünk magunktól utánajárni, információt szerezni a nagyobb mell feltételeiről. Az internet adta lehetőségnek köszönhetően, számos weboldalt találhatunk evvel a témával kapcsolatban, ahol többek között sokat foglalkoznak azzal, hogy milyen mellimplantátumok vannak a piacon és melyek azok a márkák amik közül választhatunk. Sokan érdeklődnek, milyen testalkathoz melyik a megfelelő implantátum mérete, vagy alak és miért. Mint sok minden más, ez is személyhez szabottnak kell, hogy legyen. Természetesen, ezeken a portálokon olvashatunk tapasztalatokról, szakorvos ajánlásokról is. Mivel ezek a fórumok és oldalak nem rendelkeznek az egyéni kórtörténettel, szigorúan csak tájékoztató jellegűek.

Mellnagyobbítás méretek

Mindenkinek más implantátum ajánlott, vagy van egy általános szabály a megfelelő méret kávalasztishoz?mellnagyobbító műtét

A nagyság, függ attól, hogy mekkora az eredeti mellméret, milyen beavatkozásról van pontosan szó. Például teljesen más implantátum méret spektrumon mozognak azok a páciensek akik vékony testalkatúak, mert nekik általában feszes bőrük van, de vannak teltebbek és rugalmasabb bőrrel rendelkezőek is. Ez utóbbiak magától értetődően sokkal flexibilisebbek lehetnek az implantátum méretét tekintve, de nekik is számolniuk kell azzal, hogy a nagyobb mell, a gerinc extra megterhelésével jár.

A fentiek tudatában, valljuk be, hogy a testalkathoz illeszkedő, arányosan nagyobb mell természetesen dekoratívabb külsőt adhat az egyén számára, de el kell ismerni saját határainkat is.

Egy megfontolt kliens, mindig hallgat a szakember véleményére, és átgondolja javaslatait. Mindenki bátran merjen kérdezni és ossza meg elképzeléseit kezelőjével, mert az elégedett kliens minden egyes plasztikai sebész legfőbb vágya.