Kapcsolat

Szeretettel köszöntjük weboldalunkon!

Kollégánk rövid beszámolója a hatékony fogyasztás módszereiről.

A lokális zsírfelesleg és a narancsbőr hatékony ellenszere az ultrahangos alakformálás. A nyak vonalainak korrekciója is lehetséges ezzel az igen elterjedt módszerrel. Az eredmények megfelelő folyadékbevitel és mozgás estén centiméterekben mérhető, ráadásul a bőr állapota is jelentősen javul a valódi zsírbontásnak, valamint a második fázisban, a kiürülést elősegítő nyirokmasszázsnak köszönhetően.

Általános tévképzet és a köztudatban helytelenül terjedt el, hogy a zsírleszívás a fenékplasztikára és combplasztikára terjed ki. Klinikánkon erről sokkal többről van szó. Itt minden kedves vendég maximális, teljes testtel való törődést kap, úgy hogy még a lelki egyensúlya is szilárd marad.

Az arcplasztikai műtétek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Ennek oka azok sikeressége és a műtét utáni magabiztosság. Ingyenes konzultáció a plasztikai sebész irodájában, ahol kiváló környezet várja a szépülni, karcsúsodni vágyókat.  Az ArcplasztikaElit.com portál célja, hogy hölgyeket és urakat, fiatalokat és idősebbeket, egy szóval mindenkit sok szeretettel kiszolgáljon, mert hivatásunk a minőség, kompromisszumok nélkül.

Nagy örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkon már angol nyelvű operátor várja külföldi páciensek hívásait! Szóljon külhonban élő szeretteinek, ismerőseinek, hogy a legjobb helyen, a legjobb árakon végezzék el a szükséges beavatkozásokat.

Jelentkezzen be telefonon, vagy kérjen időpontot emailen, a PlasztikaiSebészetBudapest.org weboldalon. A megújult felületen már online is  tud időpontot foglalni regisztráció és bejelentkezés után. Egyszerű, gyors és a hét minden napján 0-24 óráig friss adatokkal találkozik.

weboldal: http://www.plasztikabudapest.com