Fogyás orvosi segítséggel

Néhány kiló felesleg kitartó munkával leadható, életmódbeli változtatásokkal pedig megőrizhető az Fogyás orvosi segítséggelelért súly. Vannak azonban olyan esetek, amikor a fogyás orvosi segítséggel történt és extrém mértékű, például akár 20 kilós fogyás esetén is visszamarad a lógó bőr, mely szintén komoly esztétikai problémát okoz. Ilyen esetekben a gyakran striás, lógó bőrt kizárólag hasplasztika keretein belül van lehetőség eltávolítani, a meglazult hasfali izomzatot korrigálni, ezáltal esztétikus összképet elérve. A has szépítése műtéti úton tehát lehetséges, és a zsírleszívás után ajánlott.

Fogyás orvosi segítséggel hatékonyan

A lokális zsírfelesleg és a narancsbőr hatékony ellenszere az ultrahangos alakformálás. A nyak vonalainak korrekciója is lehetséges ezzel az igen elterjedt módszerrel. Az eredmények megfelelő folyadékbevitel és mozgás estén centiméterekben mérhető, ráadásul a bőr állapota is jelentősen javul a valódi zsírbontásnak, valamint a második fázisban, a kiürülést elősegítő nyirokmasszázsnak köszönhetően. Kevesen gondolnák, de a szervezet testzsír százaléka arányban van a bőr minőségével. A fogyás utáni plasztika akkor szokott sorra kerülni, ha a fogyás mértéke olyan jelentős volt, hogy a visszamaradt bőr nemcsak esztétikailag, hanem egészségügyileg is káros.

Kinek ajánljuk az ultracontour kezelést?

A comb, a has és a fenék olyan kritikus területnek számítanak, amelyek a legtöbb hölgy számára problémát jelentenek. A testmozgás és a diétás étkezés kettősét remekül ki lehet egészíteni az ultracontour kezeléssel, amely korosztálytól függetlenül bárki számára ajánlott. Számos fogyókúra azon alapul, hogy a zsírraktárakat átmenetileg kiüríti, ám a normál étrendre történő visszatérés után azonnal vissza is szaladnak a kilók. Ezzel szemben az ultracontour kezelés hatékony és tartós megoldást kínál bárki számára a fogyásra, és a centikben mérhető súlycsökkentésre.

Mit lehet vele elérni?

ultracontour kezelés

A műtét nélküli kezelési módszer körülbelül 45 percig tart, és szakembereink 4-6 kezelést javasolnak az optimális eredmények eléréséhez. A tapasztalatok szerint akár 5 centiméteres körméret csökkenés várható, mely az egész testen megmutatkozik. Nem csak a méretek csökkenthetőek azonban segítségével, hanem az elhízással törvényszerűen együtt járó cellulitisz tünetei is megszüntethetőek. Ne feledje, az Önnek legalkalmasabb hely a https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/, ahol garantáltan a legjobb ajánlatok közül válogathat. A feszes és rugalmas bőrnek, valamint az esztétikusabb külsőnek köszönhetően pedig pácienseink egyöntetűen magabiztosságuk visszaszerzéséről számolnak be a kezeléseket követően.

Kinek ajánljuk a zsírleszívást?

A gyakorlatilag bármely testrészen eredményesek alkalmazható módszer kiválóan alkalmas a fogyókúrával elértek tökéletesítésére, és az olyan kritikus területek zsírmentesítésére, mint a toka, a felkar, a has, a fenék, vagy a comb. Arra nem érdemes számítani, hogy ezzel az eljárással akár 10-20 kilóktól is megszabadíthat a sebész, inkább alkalmas alakformálásra a zsírleszívás, mint fogyásra. Az eredmények inkább mérhetőek tehát centiben, mintsem kilókban.

Mikor alkalmazzák a zsírleszívást?

Fogyókúrázók körében gyakori probléma, hogy azok a fránya zsírpárnák nem tüntethetőek el még intenzív edzéssel és a táplálkozásra való odafigyeléssel sem. Ilyenkor jelenthet megoldást a zsírleszívás, de sosem a mennyiségre törekedvén. Többféle plasztikai beavatkozás során alkalmazzák a szakemberek a végeredmény tökéletesítése érdekében, így nyakplasztika, hasplasztika, vagy például combplasztika során is rendszeresen sor kerül zsírleszívásra is.

Mit lehet vele elérni?

A zsírleszívás végleges eredménye néhány hónap múlva lesz látható, amikor a bőr már teljesen visszatapad, és a kezelt terület regenerálódik. A kritikus területek kiválóan formálhatóak segítségével, ám a testsúly hosszú távú megtartása egyéb tényezők függvényeként alakul. Annak érdekében, hogy újra ne rakódjanak le az apró, eltüntethetetlen zsírpárnák, érdemes az étkezésre, a mozgásra és az életmódra fokozott figyelmet fordítani. Az arcon megjelenő zsírréteg sokszor nemcsak taszító küllemet kölcsönöz, de még egészségügyi gondokat is okozhat.

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak egy beavatkozásnak?

Sebészeti beavatkozásról szó lévén feltétlenül szót érdemelnek az azzal járó esetleges kockázatok. Az utóvérzések, a kisebb vagy nagyobb aszimmetria, az eljárás természetes kísérőjeként a vérveszteség, vagy a kisebb vérerek sérülése gondot okozhatnak, de alapvetően elmondható, hogy évente több ezren esnek át zökkenő-, és következménymentesen a zsírleszívás eljárásán. Fontos, hogy a műtét után az erre a célra kialakított rugalmas ruházatot viselje, ezzel elősegítve a még szebb végeredményt, valamint a mihamarabbi gyógyulást.