Nőgyógyászati ügyelet – hova tartozom?

Posted on 13 május, 2016  in Egyéb

Fontos információ
A nőgyógyászati ügyelet vagy onkológus értékeli és rák kezelésére találtak a női reprodukciós rendszert. Végezhet műtétet, elő-kezelés és felelősek a kapcsolódó orvosi eljárásokat. Nőgyógyászati onkológusok igényel nyolc éve az oktatás és a képzés túl főiskolai diplomát, és meg kell keresni a gyakorlásához szükséges engedélyt. Szakvizsga is rendelkezésre áll, a különleges.

Kötelező oktatás Előfeltétel főiskolai képzés (2-4 év)
Orvosi iskola (4 év)
Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján rezidens (4 év)
Nőgyógyászati onkológia ösztöndíj (3-4 év)
Engedélyeztetést & Certification Board tanúsítvány rendelkezésre
Állami orvosi engedély szükséges
Vetített Job Növekedés (2012-2022) 18% (az összes típusú orvosok és sebészek) *
Medián fizetés (2015) 232.376 $ (az összes onkológusok) **
Forrás: * Amerikai Egyesült Államokon. Bureau of Labor Statistics; ** Payscale.com

Munka leírása: a nőgyógyászati ügyelet
Nőgyógyászati onkológusok orvosok, aki jártas a diagnózis és a kezelés a rák a női nemi szerveket. Ők képzett a különböző diagnosztikai technikák és kezelési eljárások, mint a műtét a reproduktív szervek, a sugárkezelés és a kemoterápia. Ők is elvégzi az orvosi eljárások nem reproduktív szervek által érintett nőgyógyászati rák kezelésére, mint például a gyomor és a húgyutak.

Sok onkológiai szakemberek dolgoznak magán praxisokat vagy klinikákat, de rendszeres fordulóban azok a betegek, akik korlátozódnak kórházak. Ők is tanítanak az orvosi iskolákban vagy végeznek kutatást.

Nőgyógyászati Ügyelet feladatai
Nőgyógyászati onkológusok végre fizikai értékelések és gyűjtsük össze részletes orvosi történetét. Amellett, hogy az orvosi feladatokat, azok a betegek felvilágosítására és családjaik a rák különböző formái, az esetleges progresszió és a kezelési lehetőségeket. Diagnosztikai technikák is alkalmazhatunk például festéssel, szöveti mintavételi eljárások és orvosi képalkotás.

Azonosítása után a normális sejtek, jóindulatú betegségben és a rosszindulatú daganat, a nőgyógyászati onkológus dolgozzon ki egy tervet a kezelés és terápia. Terápiás lehetőségek például kezelését a hozzájuk kapcsolódó jelenségek a rák, mint a sokk vagy veseelégtelenség. Ők is bele táplálkozási szempontok és a vérátömlesztés egy kezelési tervet. Ezek jellemzően kezelni nővérek és adminisztratív dolgozók, fenntartása orvosi feljegyzések, és olvassa a betegek más szakorvosok szükséges.

Feltétele a Nőgyógyászati Onkológiai
Oktatási követelmények
Mint más orvosok, nőgyógyászati onkológus kell töltenie nyolc éves kombinált egyetemi és orvosi oktatásban. Ők lehet keresni akár Orvos (MD) vagy doktori Osteopathic Medicine (D. O.) fokozatot. Érettségi után ki kell töltenie egy 4 éves általános tartózkodási szülész-nőgyógyász. Következő rezidens, akkor tovább lehet rezidens vagy keresnek egy ösztöndíj lehetőséget általában onkológiai vagy nőgyógyászati onkológia, amelyet általában 3-4 év. Összesen következő középiskolás, nőgyógyászati onkológus befejezte mintegy 15 éve az oktatás.

Engedélyeztetést és tanúsító
Ha egy általános tartózkodási befejeződött, törekvő nőgyógyászati onkológus át kell mennie egy nemzeti orvosi vizsga gyakorolni bármely állam. Bár nem kötelező, fedélzeti tanúsítás kapható általános szülészeti és nőgyógyászati keresztül American Board of Szülészeti és Nőgyógyászati. Board-minősített orvosok ezután egy teljes 3 éves rezidens vagy ösztöndíjjal nőgyógyászati onkológiai, hogy jogosultak legyenek a minősítést a alágainak. Mind a tanúsítási lehetőségeket igényelnek pályázókat írásbeli és szóbeli vizsgák (www.abog.org).

Karrier Információk Nőgyógyászati Onkológusok
PayScale.com számolt medián fizetése 232.376 $ minden típusú onkológusok (rák orvosok), mint a 2015. március A US Bureau of Labor Statistics számolt 18% -os növekedése a foglalkoztatás minden típusú orvosok az egész 2012-2022 évtizedben. Álláskilátásaik várták, hogy a legjobb azok számára, orvosok szakosodott betegség a baby boom népesség, amely magában foglalja a rákot.

Plasztikai sebészeti lehetőségek fogyást követően

Posted on 26 október, 2015  in Egyéb

A mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás és a gyakori ülő munkavégzés sajnos sokak alakján nyomot hagy. A plasztikai sebészet budapest megmutatja Önnek a helyes irányt annak érdekében,  hogy elnyerje álma alakját. Az elhízás az egyik leggyakoribb egészségügyi probléma, mely egy sor betegség kialakulásában kockázati tényezőnek számít. Rendkívül fontos tehát, hogy amint többet mutat a mérleg a normálisnál, életmódváltás keretein belül tegyen a fogyás érdekében. Vannak olyan élethelyzetek, amikor a plusz kilók felszaladása bizony normálisnak számít, tipikusan ilyen a várandósság kilenc hónapja. Mindegy azonban, hogy mi okozta a hízást, a cél a mihamarabbi súlycsökkentés. Míg öt kiló leadása nem mutatkozik meg általában a bőrön, addig már 10-20 kilós fogyás esetében komoly gondot okozhatnak a striák és a bőr állapota.

A plasztikai sebészettel foglalkozó klinikákat felkeresők gyakran fordulnak olyan igényekkel a szakemberekhez, hogy a fogyás jól látható, ám korántsem esztétikus nyomait sikerüljön eltüntetni. A súlycsökkenés a melleken és a hasi tájékon is nyomot hagy, nem ritka, hogy a keblek veszítenek tartásukból, feszességükből, de a hason a lógó bőr, vagy ugyanez a karokon is gyakran okoz problémát. Megoldás azonban létezik, és bizonyos súlyvesztés fölött akár a TB is támogatja a plasztikai műtét finanszírozását. Arról azonban, hogy erre jogosult-e, mindig személyes konzultáció keretein belül győződhet meg, kattintson tovább!

A mellet érintő változtatások mellfelvarrás segítségével érhetőek el, de gyakran kérnek a páciensek ezzel egyidejűleg nagyobbítást is, tehát egy eljárás keretein belül implantátumot is beültet a sebész. A hasi területek korrekciója során eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, mely utóbbit zsírleszívás segítségével valósít meg. Mielőtt azonban azt hinné, hogy ez alkalmas fogyásra is, érdemes tisztában lennie azzal, hogy a zsírleszívás az alakformálás eszköze, és inkább mérhető hatása centiméterekben, mint kilókban.

plastic-surgery

Ha önerőből már sikerült leadnia a kilókat, de az eredményekkel nem elégedett, akkor célszerű segítségül hívnia a plasztikai sebészetet, hiszen ma már kiválóan korrigálhatóak azok a nyomok, melyeket a súlyfelesleg és a későbbi fogyás hagyott a testen. A Budapest Plasztikai Intézet szakemberei a legjobb tanácsokkal látják el és amennyiben szükséges plasztikai beavatkozás, kedvező árakat biztosítanak minden kedves vendég számára. Ne szégyellje ezeket, hiszen kiválóan mutatják, kitartással megszabadult a plusztól. A sebész szikéje pedig az eredményeket tökéletesítheti a kívánt eredmények érdekében.

Plasztikai sebészet árak- mitől függ, hogyan alakulnak?

Posted on 15 október, 2015  in Egyéb

Plasztikai műtétek iránt érdeklődik, és szívesen kihasználná az orvostudomány által elérteket a fiatalos, vonzó külső megteremtése érdekében? Vagy akár a szájsebészeti beavatkozások terén használna fogászati kupont? Az interneten kattintgatva számos klinika kínálja szolgáltatásait, és sokszor valóban nagyon meglepő ajánlatokkal találkozni. Akár porcelán fog árak, akár plasztikai beavatkozásról van szó, nagyon széles a repertoár. De vajon valóban csak annyiba kerül majd a beavatkozás, mint amit a meghirdetett ár tükröz, vagy plusz költségekkel is számolnia kell? A későbbi kellemetlenségek és meglepetések elkerülése végett érdemes olyan klinika mellett letenni a voksot, amely korrekt, részletes árajánlattal is szolgál a profi ellátás mellett. Ilyen szempontból nem biztos, hogy a legjobb választásnak a legolcsóbb bizonyul. Ha biztosra szeretne menni, nézzen körül és olvasgasson véleményeket, tapasztalatokat a plasztikai sebészeti műtétek és beavatkozások rovatban.

Fontos tudnia, hogy a plasztikai műtétek árába egy sor kiadás beépítésre kerül, nem véletlen tehát, hogy annyiba kerülnek a beavatkozások, amennyibe. Elsősorban számolni kell a kimagasló minőségű munkát végző szakemberek képzési költségeivel. A terület sajátosságaiból adódóan a folyamatos továbbképzés olyan követelmény, amelynek minden sebésznek eleget kell tennie, aki számára lényeges a fejlődéssel való lépéstartás. A külföldi utak és képzések díjait viszont fedezni kell valamiből, éppen úgy, mint a korszerűen felszerelt műtőket is.

Számos olyan plasztikai beavatkozás van, mely során implantátum kerül beültetésre, ezek ára pedig korántsem alacsony. Hasonlóképp növeli az árat az altatás, valamint a klinikán történő ellátás, a műtét utáni éjszakára vagy napokra a megfelelő orvosi felügyelet és elszállásolás biztosítása. A legtöbb műtét után speciális kompressziós ruházat viselés is javasolt, melyet a pácienseknek természetesen meg kell vásárolni. További useful reference itt.

Mindezek mellett mindig személyre szabottan kerül kialakításra az ár, hiszen mindenkinél más eljárások szükségesek a kívánteredmények eléréséhez. Rendkívül fontos tehát, hogy ne vegyen készpénznek egyetlen olyan ajánlatot sem, melyet nem előz meg személyes konzultáció, hiszen könnyen lehet, hogy például hasplasztika esetén nem elegendő csak a felesleges bőr eltávolítása, hanem zsírleszívásra is szükség van, vagy a mellfelvarrás esetében a tökéletes eredmények érdekében a mellbimbó méretének csökkentése is követelmény. Klinika választás során tehát ne feledkezzen meg arról, hogy a minőségi ellátásnak és a profizmusnak meg van a maga ára, mely azonban az eredmények tükrében biztosan megtérül majd.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Budapest Plasztikai Intézet

Cím: Budapest, Széchenyi István tér 7, 1051

 

Fogszabályozás

Posted on 20 június, 2015  in Egyéb

A magabiztos megjelenés nélkülözhetetlen részét képezi az esztétikus fogsor, mely nem csak önbizalmat ad, de a fogak megfelelő tisztíthatóságát is eredményezi. A fogszabályozás árak Budapesten jelentősen megnövekedtek, de a Dentium Fogászati Centernek köszönhetően ez a tendencia változni látszik. A kuszán, ferdén nőtt fogak sok problémát okoznak tulajdonosaiknak, és nem csak a vonzó mosoly hiánya miatt, hanem bizony a fogápolás nehézségeinél fogva is. Megoldás azonban létezik, a fogszabályozás akár felnőtt korban is lehetséges. Szülőként érdemes odafigyelnie arra, hogy amennyiben szükséges, már 6-8 éves korban keresse fel ilyen céllal a fogorvost gyermekével, hiszen ekkor is megkezdődhet a fogak szabályozása. Ha az optimális időpontot szeretnénk meghatározni, akkor a szabályozásra célszerű a 12. és 18. életév között sort keríteni, amikor már a maradandó fogak megjelentek, de még zajlik a csontosodás, s ezáltal alakítható a fogak dőlésszöge, állása. A szájsebészeti klinikák erre igyekeznek felhívni a figyelmet, de sajnos gyakran eredménytelenül, ami a későbbiekben megbosszulhatja magát. Természetesen a tinikor elmúltával sincs még elkésve, ha esztétikusabb fogsorra vágyik, ám ekkor a fogágy állapotától is függ, hogy milyen eredményekkel jár majd az eljárás. Napjainkban többféle fogszabályozó készülék mellett letehetjük a voksot, közöttük megtalálhatóak kivehetőek, sőt olyanok is, amelyek alig láthatóak. Fontos, hogy szinte ezred milliméter pontossággal kerüljön kialakításra és személyre szabásra a fogszabályozó készülék ugyanúgy, mint az implantátumok, hiszen mindenki más és más fogsorral rendelkezik. Az állandó használatra szánt típusok nagy előnye, hogy segítségükkel a fogak látványos elmozdítása is megvalósítható. A fogszabályozás nem csupán esztétikai okok által indokolt beavatkozás, hanem segítségével elérhető, hogy a fogak kevésbé dőljenek egymásra, vagyis könnyebben és hatékonyabban legyen elvégezhető a fogmosás, megelőzve ezzel a későbbi szuvasodást és fogproblémákat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Dentium Fogászati Klinika

Cím: Budapest, Szent István krt. 9, 1055

Telefon: (1) 701 1837

Az ultracontourról

Posted on 31 május, 2015  in Egyéb

Kinek ajánljuk az ultracontour kezelést?

A comb, a has és a fenék olyan kritikus területnek számítanak, amelyek a legtöbb hölgy számára problémát jelentenek. A Mellplasztika Magazin további, mellplasztikával kapcsolatos problémára is választ találhat. A testmozgás és a diétás étkezés kettősét remekül ki lehet egészíteni az ultracontour kezeléssel, amely korosztálytól függetlenül bárki számára ajánlott. Számos fogyókúra azon alapul, hogy a zsírraktárakat átmenetileg kiüríti, ám a normál étrendre történő visszatérés után azonnal vissza is szaladnak a kilók. Ezzel szemben az ultracontour kezelés hatékony és tartós megoldást kínál bárki számára a fogyásra, és a centikben mérhető súlycsökkentésre. Egy másik lehetőség lábainak vonzóbbá tételére a combplasztika, mely egy másik beavatkozás keretében végezhető el.

Mit lehet vele elérni?

A műtét nélküli kezelési módszer körülbelül 45 percig tart, és szakembereink 4-6 kezelést javasolnak az optimális eredmények eléréséhez. A tapasztalatok szerint akár 5 centiméteres körméret csökkenés várható, mely az egész testen megmutatkozik. Nem csak a méretek csökkenthetőek azonban segítségével, hanem az elhízással törvényszerűen együtt járó cellulitisz tünetei is megszüntethetőek. Ne feledje, az Önnek legalkalmasabb hely a http://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/, ahol garantáltan a legjobb ajánlatok közül válogathat. A feszes és rugalmas bőrnek, valamint az esztétikusabb külsőnek köszönhetően pedig pácienseink egyöntetűen magabiztosságuk visszaszerzéséről számolnak be a kezeléseket követően.

Mellnagyobbítás

Posted on 29 május, 2015  in Egyéb

Ha tetszett a videó és meggyőzőnek találta az elhangzottakat, keresse fel Karvász Tamás sebészorvos doktor urat és kérjen ingyenes konzultációra időpontot.

Ne feledje, a minőség a legfontosabb, nem szabad bedőlni a legolcsóbb ajánlatoknak.

Ránctalanítás árak

Posted on 29 május, 2015  in Egyéb

 

25 éves kor alatt a legtöbben még nem foglalkoznak az öregedés jeleivel, de a harminc közelébe érve egyre gyakrabban tűnnek szembe azok az apró ráncocskák és szarkalábak, amelyek bizony sok gondot képesek okozni. A makulátlan bőr mindenki álmai közé tartozik, de tény, hogy az idő nem kegyelmez senkinek. Van azonban lehetőség arra, hogy a ráncoktól megszabaduljon, a petyhüdt, lógó szemhéjak, valamint a toka is végleg a múlté legyenek. Az orvostudomány kitűnő eredményeket ért el a területen, és a ráncfelvarrás ma már gyakorlatilag rutin beavatkozásnak minősül. Van egy másik, hasonló lehetőség is, melyet itt ismerhet meg: http://www.arcplasztikaelit.com/probalta-a-dermarollert. Ha arcfiatalításról van szó, akkor mindig komplex beavatkozásokkal kell számolni, és az egyéni igények, valamint az arcbőr állapota határozzák meg, hogy milyen eljárások szükségesek a fiatalos külső megvalósításához, és természetesen mennyibe fog ez kerülni. Mivel eltérő adottságokkal rendelkezünk, és életmódunk, genetikánk alapvetően határozza meg, hogy milyen állapotban van az arcbőr, így míg egyeseknél elegendő a hyaluronsavas ráncfeltöltés, addig másoknál a szemhéjplasztika is szükségessé válhat.

 

A hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett a botox injekcióval történő kezelés is nagy népszerűségnek örvend, hiszen segítségével látványos eredmények érhetőek el, egy egyszerű beavatkozás keretein belül. A botoxkezelés árak az elérhető kategóriában vannak, s bár megismétlésre szorulnak néhány hónapon belül, de a szemek körüli ráncok eltüntetése így is megoldható 40 ezer forintért. A Plasztikai Sebészet Budapest nagy hangsúlyt fektet azokra a kedves vendégekre, akik külföldről érkeznek hozzánk. Számukra egy olyan komplex csomagot találtunk ki, ami tartalmazza az utazást, a szállást és a regenerálódás nyugodtságát. Amennyiben nagyobb terület érintett, például a teljes homlok és a már említett szarkalábak, akkor együttesen kedvezőbb áron vehető igénybe a szolgáltatás, és általában már 100 ezer forint körüli összegért is elérhető a beavatkozás. Természetesen klinikától függően változnak az árak, és néhány helyen az előzetes konzultációnak is díja van, de nem ez az általánosan elterjedt.

Mire jó a zsírleszívás?

Posted on 1 május, 2015  in Egyéb

 

A gyakorlatilag bármely testrészen eredményesek alkalmazható módszer kiválóan alkalmas a fogyókúrával elértek tökéletesítésére, és az olyan kritikus területek zsírmentesítésére, mint a toka, a felkar, a has, a fenék, vagy a comb. Arra nem érdemes számítani, hogy ezzel az eljárással akár 10-20 kilóktól is megszabadíthat a sebész, inkább alkalmas alakformálásra a zsírleszívás, mint fogyásra. Az eredmények inkább mérhetőek tehát centiben, mintsem kilókban.

Kinek ajánljuk, esetleg kinek nem?

Fogyókúrázók körében gyakori probléma, hogy azok a fránya zsírpárnák nem tüntethetőek el még intenzív edzéssel és a táplálkozásra való odafigyeléssel sem. Ilyenkor jelenthet megoldást a zsírleszívás, de sosem a mennyiségre törekedvén. Partnerünk, a Plasztika Elit Facebook oldalán több, releváns információt talál az esztétikai sebészet témájában.  Többféle plasztikai beavatkozás során alkalmazzák a szakemberek a végeredmény tökéletesítése érdekében, így nyakplasztika, hasplasztika, vagy például combplasztika során is rendszeresen sor kerül zsírleszívásra is.

Mit lehet vele elérni?

A zsírleszívás végleges eredménye néhány hónap múlva lesz látható, amikor a bőr már teljesen visszatapad, és a kezelt terület regenerálódik. A kritikus területek kiválóan formálhatóak segítségével, ám a testsúly hosszú távú megtartása egyéb tényezők függvényeként alakul. Annak érdekében, hogy újra ne rakódjanak le az apró, eltüntethetetlen zsírpárnák, érdemes az étkezésre, a mozgásra és az életmódra fokozott figyelmet fordítani. Az arcon megjelenő zsírréteg sokszor nemcsak taszító küllemet kölcsönöz, de még egészségügyi gondokat is okozhat. Így, ha arcának szépsége igazán számít – ArcplasztikaElit – forduljon bátran szakembereinkhez és nem lesz többé gondja.

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak egy beavatkozásnak?

Sebészeti beavatkozásról szó lévén feltétlenül szót érdemelnek az azzal járó esetleges kockázatok. Az utóvérzések, a kisebb vagy nagyobb asszimetria, az eljárás természetes kísérőjeként a vérveszteség, vagy a kisebb vérerek sérülése gondot okozhatnak, de alapvetően elmondható, hogy évente több ezren esnek át zökkenő-, és következménymentesen a zsírleszívás eljárásán. Fontos, hogy a műtét után az erre a célra kialakított rugalmas ruházatot viselje, ezzel elősegítve a még szebb végeredményt, valamint a mihamarabbi gyógyulást.